Leden

Stap voor stap - poot voor poot

hand in hand

ABOUT US

Vrijwilliger worden...een roeping

 

Fier, flexibel, via het hart mét het hoofd, empathisch en respectvol

 

Enkele waarden die we herkennen in onze vrijwilligers en die de projectie zijn van de ziel van de organisatie.

Vind je werken met honden leuk en schrik je niet van strikte procedures in het kader van een kwaliteitsvolle dienstverlening?

Waar wacht je dan nog op en deel het plezier van je hobby met mensen die nood hebben aan wat hulp.

 

Contact

 

A friend is a single soul dwelling in two bodies

- quote from your beloved dog

Lid worden...da's steunen !

 

Leden helpen onze werking door sponsoring, maar krijgen hier veel voor terug...

 

Bij ons is er een verschil tussen steunende- en vaste leden.

 

Steunende leden geven een klein bedrag per jaar aan onze vereniginig. Met dit bedrag maken we een heus spaarplan voor onze hondjes. We zijn van het principe dat vele kleintjes één groot geheel maken en investeren in nuttige zaken om het welzijn van honden op lange termijn mogelijk te maken. Met 6€/jaar maak je onze hondjes al héél blij.

 

Vaste leden betalen een vast tarief op jaarbasis en dit ligt doorgaans hoger dan het bedrag van de steunende leden. Hierdoor genieten deze vaste leden ook van heel wat meer voordelen. Enkele voordelen zijn bv kortingen bij opleidingen, gebruik maken van de diensten van ARK project vzw, uitnodigingen bij de dag van de hond (een klein symposium dat altijd boeiend is :) ).

 

Maar er is meer...deze leden kunnen ook voor een klein bedrag hun hond zelf laten testen inzake specifieke gedragstesten, geven we bijstand in vraagstukken waar ze zelf mee zitten te worstelen, hebben we een aparte tak die zich focust op ledenverdediging én elk lid ontvangt steeds 2 kynologische eenheden per jaar. Een eenheid staat gelijk aan 50€ en kunnen ze vrij besteden aan één van de boven vernoemde zaken (bv er is een cursus van ARK project vzw die 90€ kost. Een lid krijgt allereerst al een korting en betaald nog maar slechts 81€. Het lid beslist 1 K.E. in te dienen. Dan rest er nog slechts 31€ te betalen voor een volwaardige dagcursus van 90€. Toch leuk !

 

Zo denken wij bij ARK project vzw dus aan onze leden en hopen we jullie te verwelkomen in een bruisende vereniging, waar vrijwilligers mét passie hun liefde voor het vak delen met de honden....

 

 

Contact

 

A.R.K. project vzw

 

Wij zijn een groep vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten om honden van zeer akelige situaties te onttrekken en zorgen samen voor een adequate opleiding zodat ook zij op een dag mensen kunnen helpen in een therapeutische omgeving !

CONTACT US

Provincie Antwerpen

Gemeente Aartselaar

© Copyright. All Rights Reserved.